Τ +30 28250 51228 | +30 28250 51302
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €120

Καλώς ήρθατε στο Wines & Spirits

Ποιοί είμαστε

Το 1962 ιδρύθηκε στις Βρύσες Αποκορώνου το εμφιαλωτήριο τοπικής παραγωγής Ιωάννης Θυμιανός το οποίο παρήγαγε αναψυκτικά με την εμπορική ονομασία «ΑΡΙΣΤΑ».

Το 1977 η επιχείρηση μετονομάστηκε σε Θυμιανός Ιωάννης & Υιός εμπλουτίζοντας, την δραστηριότητα της στην εμπορία αναψυκτικών, προϊόντων ζυθοποιίας και εμφιαλωμένου νερού.

Το 2006 η εταιρία μεταφέρθηκε, στα πλαίσια κάλυψης των αυξημένων αναγκών σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Πλέον εν έτη 2022 η εταιρία, ακολουθώντας πλήρως τα πρότυπα, τις νέες τεχνολογίες και τις εμπορικές απαιτήσεις, δραστηριοποιείται στο χώρο του logistic με μεγάλο portfolio προϊόντων όπως, αναψυκτικών, premium spirits, τροφίμων κ.α. ενώ ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες υποδομές και διαμορφώθηκαν χώροι ιδανικοί για γευσιγνωσία οίνου και καφέ, δημιουργώντας δίκτυο διανομής στην Δυτική Κρήτη.

Με βασικές αρχές την συνέπεια, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό στο προσωπικό, τους πελάτες και τους καταναλωτές, έχουν δομηθεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν ισχυροί δεσμοί συνεργασίας και σχέσεων win – win με μεγάλους ομίλους εταιριών, στηρίζοντας παράλληλα και την δραστηριότητα των τοπικών βιοτεχνιών.

Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι διατήρηση υψηλών επιπέδων ικανοποίησης των πελατών, η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Με αυτά ως βασικές προϋποθέσεις δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια.

Οι προμηθευτές μας

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €120

Καλώς ήρθατε στο Wines & Spirits